Alles wat je moet weten over de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam

Alles wat je moet weten over de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam

De RDM Onderzeebootloods is een iconische locatie in Rotterdam met een rijke geschiedenis en is tegenwoordig een bruisende evenementenlocatie. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over deze bijzondere plek, van de historie tot de huidige functie als evenementenlocatie.

Historie van de RDM Onderzeebootloods

De RDM Onderzeebootloods is oorspronkelijk gebouwd in 1937 en diende als bouwhal voor onderzeeboten. Het imposante pand heeft een oppervlakte van maar liefst 5000 vierkante meter en is een van de grootste overdekte ruimtes van Nederland.

Transformatie tot evenementenlocatie

Na jaren van dienst als bouwhal kreeg de RDM Onderzeebootloods een nieuwe bestemming. Tegenwoordig wordt de loods gebruikt als unieke evenementenlocatie voor beurzen, congressen, feesten en andere bijeenkomsten. De industriƫle uitstraling en historische karakter maken deze locatie zeer gewild.

Duurzame evenementenlocatie

De RDM Onderzeebootloods staat ook bekend om zijn duurzaamheid. Het pand is voorzien van diverse duurzame installaties, zoals zonnepanelen en een warmte-koudeopslag. Hierdoor is de locatie energiezuinig en milieuvriendelijk, wat bijdraagt aan een groen imago.

Bereikbaarheid en faciliteiten

De RDM Onderzeebootloods is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeergelegenheden in de omgeving en het treinstation RDM Campus ligt op loopafstand. Daarnaast biedt de locatie diverse faciliteiten, waaronder professionele audiovisuele apparatuur, cateringmogelijkheden en flexibele indelingsopties.

Evenementen in de RDM Onderzeebootloods

Door zijn unieke uitstraling en veelzijdigheid is de RDM Onderzeebootloods een populaire keuze voor uiteenlopende evenementen. Van bedrijfsfeesten tot productlanceringen en van beurzen tot bruiloften, de mogelijkheden zijn eindeloos. De combinatie van historie, duurzaamheid en ruimte maakt de RDM Onderzeebootloods een bijzondere locatie voor elk evenement.

Toekomstplannen

De RDM Onderzeebootloods blijft zich ontwikkelen en vernieuwen. Er worden regelmatig nieuwe evenementen en activiteiten georganiseerd om de locatie levendig te houden en het publiek te blijven verrassen. Daarnaast wordt er gekeken naar mogelijkheden om de duurzaamheid verder te verbeteren en de locatie nog aantrekkelijker te maken voor bezoekers.

De RDM Onderzeebootloods is een unieke evenementenlocatie in Rotterdam met een rijke historie en een duurzame uitstraling. Door zijn veelzijdigheid en bijzondere karakter is de loods een gewilde plek voor tal van evenementen. Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of bruiloft, de RDM Onderzeebootloods biedt voor elk wat wils. Met zijn combinatie van geschiedenis, duurzaamheid en ruimte is deze locatie een absolute aanrader voor wie iets bijzonders wil organiseren in Rotterdam.