Hoe kun je met de Bershka klantenservice contact opnemen?

Hoe kun je met de Bershka klantenservice contact opnemen?

Wil je graag contact opnemen met de klantenservice van Bershka, maar weet je niet precies hoe? Geen zorgen, in dit artikel zal ik je precies vertellen op welke manieren je de Bershka klantenservice kunt bereiken. Of je nu een vraag hebt over een bestelling, hulp nodig hebt bij het retourneren van een item of gewoon wat meer informatie wilt over een product, de Bershka klantenservice staat voor je klaar.

Telefoonnummer van Bershka

Telefoonnummer: 0800 023 4274

Een van de snelste manieren om in contact te komen met de Bershka klantenservice is door te bellen. Je kunt het telefoonnummer vinden op de officiële website van Bershka. Door te bellen kun je direct je vraag stellen en eventuele problemen snel oplossen.

E-mailadres van Bershka

E-mailadres: contact_nl@bershka.com

Als bellen niet jouw voorkeur heeft, kun je ook altijd een e-mail sturen naar de Bershka klantenservice. Op de website staat meestal een contactformulier dat je kunt invullen. Vermeld duidelijk je vraag of probleem en zorg ervoor dat je contactgegevens correct zijn ingevuld, zodat ze je kunnen bereiken met een antwoord.

Contact via social media

Bershka is actief op verschillende social media platformen, zoals Facebook en Instagram. Je kunt via deze kanalen ook contact opnemen met de klantenservice. Stuur een bericht met je vraag of probleem en wacht op een reactie. Vaak reageren ze binnen enkele uren en kunnen ze je snel verder helpen.

Hulp in de winkel

Ben je toevallig in de buurt van een Bershka winkel en wil je liever persoonlijk contact? Bezoek dan de winkel en spreek een medewerker aan. Zij kunnen je vaak direct helpen of je doorverwijzen naar de juiste persoon.

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de Bershka klantenservice, dus kies de methode die het beste bij jou past. Of je nu snel antwoord wilt via de telefoon, liever een e-mail stuurt of misschien toch de voorkeur geeft aan social media, de klantenservice van Bershka staat voor je klaar. Twijfel dus niet om contact op te nemen als je vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt. De werknemers van Bershka staan de hele week voor je klaar, om je te helpen met eventuele vragen of opmerkingen!